Stort tack Hans för dessa år!

2 svar

 1. Micke Därth skriver:

  Tack Hasse! Det har varit många år av samarbete som har berikat mig på flera plan, som både lärt och närt. Alla analytiska samtal om hockey – som det inte går att prata färdigt om på något vis – har jag alltid uppskattat. Du spelar fortfarande spelet, trots att det är över 30 år sedan skridskorna hängdes åt sidan.

  Minns du att jag sa till dig vid något tillfälle att du skulle vara kvar till 2019, tror det var nio år sen eller så? Då sa du: “Nej, nej…”, och skrattade, men det blev nästan så.

  Jag kan inte beklaga att du lämnar nu, jag kan bara tacka för tio år av gott samarbete, förståelse, inte förståelse (“går inte det att fixa på hemsidan?”), sympati, stöttning, konstruktiv kritik, pep och ryggdunkar och det ibland så enkla “tack för ett bra jobb” som fått mig att orka köra på ett par månader till. Jag har jobbat aktivt med Skövde IK:s hemsida i 20 år – under hälften av dessa år har du funnits där och alltid stöttat mitt och vårt arbete. Och inte bara det. Du (och Jonas Björkman) var en aktiv del att hemsidan 1998 fick en push direkt från start när du som tränare för A-laget öppnade dörren till tränarrum och omklädningsrum och sa att vad jag än ville göra, så säg bara till, och du ställde upp när som helst för att ge läsarna något insiktsfullt och spännande att läsa genom att vänligt svara på en massa körkade frågor.

  Göran Strid måste också nämnas som ett förnämligt bollplank i hemsidans begynnelse med ovärderlig support och stöttning.

  Stort tack och lycka till, om det nu blir som proffsfarfar eller något annat spännande. Vi ses snart! 🙂

 2. Göran Strid skriver:

  Instämmer med föregående “talare”! Lycka till med nya utmaningar!

  Före detta ordförande
  Göran Strid